петък , февруари 23 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Новогодишните обещания на някои богати и известни

Новогодишните обещания на някои богати и известни

Новата година е факт. А с нея идват и новогодишните резолюции или обещанията и целите, които си поставяме за новата година. А вие направихте ли такива?

свръхобещание

Ето някои от резолюциите на успешните и богатите хора, представени от финансовото издание Business Insider:

Дани Майер, основател на Shake Shack

„Моята новогодишна цел е веднъж и завинаги да отделям по-малко време в четене и писане на имейли и в много по-голяма степен да се фокусирам върху личния контакт и да гледам хората в очите“.

Стивън Койфер, изпълнителен директор на ТripAdvisor

„Моята новогодишна резолюция е да използвам своята власт и влияние, както и това на марката на TripAdvisor, за да помагаме на бежанците в Африка, Близкия Изток и Европа“, коментира Койфер.

Кейт Кол, президент на Focus Brands

„Съпругът ми и аз си обещахме да ускорим своето развитие, да откриваме и експериментираме с нови неща, да си въвеждаме 30-дневни предизвикателства и да оптимизираме здравето си“.

Джон Шлифске, изпълнителен директор на Northwestern Mutual

„От гледна точка на бизнеса, ние сме си обещали да даваме на клиентите си финансовата информация, която желаят и от която имат нужда. За постигането на тази цел, екипът ни работи здраво и усилено.

Ползваме постигнатото от технологични стартъпи и малки компании, за да подсигурим клиентите си с всичко необходимо за вземане на решения. В личен план, съм си обещал да прекарвам повече време с децата си и да ги извеждам повече“.

Майкъл Уйстрач, изпълнителен директор на Freshly

„Моята цел през новата година е да следвам принципа и идеята, че ние сме отговорни за всяка ситуация във връзките и в живота ни, без извинения. През изминалата година, често попадах в ситуации, в които се разочаровах и имах усещането, че не мога да се справя“.

Сара Блейкли, основател на Spanx

„През миналата есен се присъединих към социалната мрежа, когато обявих пускането на книгата си. Едно от обещанията ми за следващата година е да използвам социалната платформа, за да повиша информираността на жените, за предизвикателствата пред здравето им“.

Сали Краучек, изпълнителен директор на Ellevest

„Искам да намирам повече време за размисли през следващата година. Това означава, да отделям по-малко време на имейли и да се разхождам повече“.

Провери също

дивиденти

Компаниите с повишаващ се дивидент – правилния избор от 1972 насам

Щатските акции са при най-високите си нива в историята. И все пак, оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *