събота , февруари 24 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Пазарен гуру: От днес започва тежък период за щатските пазари

Пазарен гуру: От днес започва тежък период за щатските пазари

Помните ли човекът, правилно прогнозирал с точност до датата четири пазарни срива. Е Санди Джадея от Core Spreads, има лоша новина за вас… От днес до 30-ти август стартира период, в който според него е възможно силна волатилност на щатските пазари.

Човекът с точните прогнози има лоша новина за инвеститорите в петрол

Джадея гледа графики, въз основа на които прогнозира бъдещето движение на активите, на база на технически фигури.

И докато техническите анализатори не се опитват да предугадят причините, които ще доведат до конкретно движение на един актив или пазар (оставяйки това за фундаменталните специалисти), те често са доста конкретни в своите прогнози.

кристална топка

Джадея предупреждава инвеститорите зя няколко дати, които би следвало да тревожат инвеститорите в щатски индекси и за съжаление една от тях, както вече споменахме, е от днес до 30-ти август.

Втората дата, на която инвеститорите трябва да са особено внимателни е 26-ти септември 2016 година.

И третата, е 20 октомври 2016-та година.

„Предстоят ни интересни времена пред нас. Борим се с проблеми на толкова много фронтове – от икономическа несигурност до несигурност за посоката на суровините както и растящи цени на недвижими имоти“, коментира Джaдея.

„Вярвам, че с информацията с която разполагаме, както и възможностите на съвременните технологии можем да се предпазим от неблагoприятни събития, както и да сме подготвени за настъпването им“, смята експертът.

Дали Джадея ще познае? Предстои да разберем съвсем скоро. Само трябва да припомним, че по случайност или не, днес предстои изказването на Джанет Йелън, което наистина може да създаде сериозна волатилност…

Провери също

дивиденти

Компаниите с повишаващ се дивидент – правилния избор от 1972 насам

Щатските акции са при най-високите си нива в историята. И все пак, оказва се, че …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *