понеделник , януари 22 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Сериен предприемач обяснява защо и как да стартирате собствен бизнес

Сериен предприемач обяснява защо и как да стартирате собствен бизнес

Изпълнителният директор на компанията Prelude Fertility – Мартин Варшавски, определено има опит в предприемачеството и стартирането на собствен бизнес. Варшавски е основател на шест компании в технологичния сектор.

Ето и какъв е съветът му към всички бъдещи предприемачи:

мартин варшавски

„Когато стартирах шестте компании в технологичния сектор, всяка една от тях бе базирана на идеята, че ще променя света по някакъв начин. И през последните 25 години бях прав през всеки от тези шест пъти.

Осем книги, които всеки предприемач трябва да прочете

Като цяло мога да кажа, че хората, които стартират собствен бизнес, са хора, които просто не могат да не стартират собствена компания.

Ако смятате, че това е просто една опция в живота ви – то не стартирайте собствена компания. Това трябва да е единствената опция, която виждате в бъдещето си. Това трябва да е нещо без което, просто не можете да живеете.

По отношение на това, как да превърнете една идея в бизнес, смятам че най-очевидното нещо е да напишете бизнес план. Потърсете инвеститори, наберете капитал.

Но бих казал, че най-важното нещо в това да превърнете една идея в бизнес е просто да не можете да търпите света, без вашата идея да е имплементирана в него“, коментира предприемача.

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *