вторник , февруари 20 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Този въпрос движи света…

Този въпрос движи света…

Тони Робинс, финансов консултант и автор на книгата „Парите: Изучи играта“, споделя кое според него стои в основата на успеха.

Девет стъпки към финансовия успех

„Лично за мен, това е наистина да търсиш и никога да не вярваш, че знаеш всички отговори. Една от причините да напише тази книга е, че прекарах 21 години да обучавам някои от най-брилиантните хора по света, които никога не губят пари. Но вместо това, научих толкова много, че осъзнах, че съм знаел толкова малко. Най-умните хора в света винаги задават въпроса „Какво не знам?“, защото светът винаги се променя.

Богати хора, като Поул Тудор Джоунс и други успешни, като него, непрекъснато са търсили да учат нови и нови неща за парите.

финансов успех

„Не става въпрос за пари! Затова и озаглавих книгата си „Парите: Изучи играта“. Това е игра. Много хора се обиждат, когато кажа игра и казват „Как може той да говори за игра?“. Но това в действителност е една игра. Най-богатите хора в света знаят, че това е игра и това е причината за техния успех. Ако знаете правилата на играта можете да спечелите, ако ли пък не, то почти със сигурност ще си загубите парите. Вместо да се ядосвате, по-добре си направете труда да научите правилата“, съветва още Робинс.

Провери също

дежориа

Милиардер разкрива, как да се намали текучеството на персонала

В наскорошно интервю с Джо Полиш, за финансовото издание Business Insider, създателят на Genius Network …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *