неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Човекът с точните прогнози има лоша новина за инвеститорите в петрол…

Човекът с точните прогнози има лоша новина за инвеститорите в петрол…

Помните ли човекът, прогнозирал последните четири пазарни срива с точност до датата, на които ще се случат. Той се казва Санди Джадея и е технически анализатор и главен стратег в Core Spreads.

Джадея има лоша новина за инвеститорите в петрол…

Бъфет: Краткосрочните прогнози трябва да се заключват от малките деца

„Наблюдавайки данните смятаме, че е налице 80% вероятност за това да видим понижение в цената на петрола за периода между 2-ри юли до 18-ти август. Този тип технически фигури, могат да са много полезни в краткосрочен план за трейдърите, които или гледат краткосрочни, или средносрочни трендове на графиките“, съветва Джадея.

кристална топка

Какво повече ни остава, освен да припомним изключително акуратните прогнози на експерта и да предупредим хората, насочващи средствата си към петрол.

На 31 юли 2015 г., Джадея предупреди инвеститорите, в интервю за CNBC да внимават на 18-ти август. На този ден се случи известния „flash crash”, при който Dow загуби 12.5% от стойността си само за четири търговски сесии.

Отново в интервю за CNBC на 28 август 2015-та година, Джадея прогнозира, че нещо лошо ще се случи на 14-ти или 17-ти септември 2015-та година. Тогава отново Dow загуби близо 1000 пункта от стойността си за осем търговски сесии.

На 1-ви октомври 2015 година, Джадея предупреди инвеститорите да внимават с датата 4-ти януари. Dow загуби 1 955 пункта, или 11.2% от стойността си за 11 търговски сесии.

Какво предупреждава експертът, правилно прогнозирал четири кризи

„В момента сме в много опасна времева зона, в годините между 2011 и 2018-та година. Това е 84-годишен цикъл, за последно наблюдаван през 1928 и 1934-та година по време на Великата Депресия“, коментира експертът.

„Наблюдаваме абсолютно същия цикъл. Опасявам се, че можем да станем свидетели на потенциални резки понижения на индексите, особено ако не сме подготвени“, допълва Джадея.

Други дати, за които инвеститорите трябва да внимават са още периода между 26-ти август и 30-ти август 2016-та година; 26-ти септември 2016 година и 20 октомври 2016-та година.

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …