неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Съветите на успелите / Фитнес инструктур по въпроса защо диетите не работят?

Фитнес инструктур по въпроса защо диетите не работят?

Аутумн Калабрезе стои зад популярната боди-билдинг програма „21-Day Fix“, така че напълно естествено тя има много съвети към хората, които искат да влязат във форма.

Каква според нея обаче, е основната грешка на желаещите да отслабнат?

„Смятам, че най-голямото неразбиране сред тези, които искат да се приведат във форма е, че диетата помага. Диетата е нещо, което елиминирате за известен период от време и получавате резултати. И това работи в началото. Обикновено обаче, всичко което загубите се връща и то в многократни размери“, коментира Калабрезе пред финансовото издание Business Insider.

Хората неправилно смятат, че за да отслабнат, трябва да се лишават от любимите си храни.

444

„Хората минават на изчистване на организма и си казват… „добре, няма да ям тези въглехидратни храни или тези захари известен период от време“. И в секундата, в която диетата им приключи, те отново се връщат към сладкото и връщат цялото загубено тегло, и дори слагат малко отгоре“

„Не вярвам в елиминирането на неща от храненето ви с диети. Ето защо, според мен все още можете да ядете шоколад или да пиете вино – защото това е истинския живот. Понякога ще искате десерт. Да знаете обаче, как да ги включите в ежедневния си живот и във вашия хранителен режим е това, което е от значение“, коментира Калабрезе.

Много хора критикуват 21-дневния режим на боди-билдъра за това, че предоставя бързо решение, но Калабрезе е убедена, че това е начин на живот. Режимът стимулира ограничаването на храненето, защото в него нищо не е забранено.

„Това изобщо не е диета. До голяма степен е по-скоро начин на живот, на който ако продължите да живеете ще се чувствате много добре“, според фитнес-инструктура.

Провери също

Четири съвета как да се държите на сцена от световния шампион по публични речи

Да приковеш вниманието на тълпата в залата, когато изнасяш реч е талант и изкуство. Често …