сряда , февруари 21 2018
Начална Страница / Технологии / Всичко известно за фаблета Galaxy Note 6

Всичко известно за фаблета Galaxy Note 6

След като Samsung представи модела си Galaxy S 7, пожънъл сериозен успех, сега всички погледи са насочени към фаблета Galaxy Note 6.

Слуховете по отношението на устройството продължават да валят с пълна сила, като според последните, той ще се отличава с 5.8-инчов дисплей с резолюция 1 440 x 2 560 пиксела, както и цели 6GB оперативна памет.

Според специалистите, моделът ще се отличава с много мощна батерия от 4 000 mAh или с над 10% по-голяма от откриваната в модела Galaxy S7 edge батерия от 3 600 mAh. Вътрешната памет най-вероятно ще е 32 GB.

Новата батерия се очаква сериозно да вдигне времето за ползване на устройството, предвид на това, че последното поколение от фаблета – Note 5, се отличаваше с батерия от 3 000 mAh.

какво се очаква от Note 6

По отношение на останалите технически характеристики, очакванията са, че новият фаблет ще се занхранва от чипа на Qualcomm – Snapdragon 823, който предстои да бъде показане след няколко месеца. Сериозно подобрение най-вероятно ще има и при камерата, която е възможно да е 25-мегапикселова.

Някои източници, твърдят, че устройството ще разполага със сертификат IP68, или ще може да да издържа до метър и половина под вода за тридесет минути.

Кога ще видим фаблета ли? Най-вероятно през третото тримесечие на годината….

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …