петък , януари 19 2018
Начална Страница / Технологии / Galaxy Note 6 се очаква и в олекотена по-евтина версия

Galaxy Note 6 се очаква и в олекотена по-евтина версия

Всички очакват новият фаблет на Samsung – Galaxy Note 6 да се появи по-късно през годината, като са налице дори слухове за по-ранен дебют през август.

Вижте още: Всички погледи към новия iPhone 7

Това, което може да е изненадващо обаче, и за което много медии започват да спекулират е, че през тази година моделът ще се появи и във втора по-евтина разработка.

Фаблетът винаги се е отличавал с най-добрия наличен хардуер на пазара. Това включва най-добрия дисплей, най-мощния процесор и разбира се стилната писалка S-Pen, която е негова запазена марка.

samsung_galaxy_note_5_s6_edge_plus_side

Слуховете обаче, са много упорити, че ще видим и модел Galaxy Note 6 „Lite“ малко след дебюта на официалния фаблет. Той се очаква да е 5.8-инчов дисплей, но вместо QHD-резолюция, да разполага с такава от 1080 пиксела.

Процесорът обаме все още се очаква да е мощния Qualcomm Snapdragon 820, който в момента е най-производителния на пазара. За сравнение, оригиналният фаблет се очаква да е с ъпгрейднатия процесор Snapdragon 823.

Олекотената версия се очаква също така да е с 4GB оперативна памет, спрямо 6 GB за оригинала, или дори 8 GB според някои слухове.

Тези хардуерни жертви обаче, се очакват да го направят много по-евтин и по-достъпен за масовите потребители.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …