петък , януари 19 2018
Начална Страница / Технологии / iPhone 7 изцяло от стъкло?

iPhone 7 изцяло от стъкло?

Слуховете за най-очакваният смартфон на тази година – iPhone (след като Samsung Galaxy S7 вече бе представен) се насочват в нова посока.

Очакванията на експертите в момента са, че Apple ще представи устройство с изцяло стъклен гръб. Това предложение идва от анализаторита Минг-чи Куо, от KGI Securities, който се слави с като цяло точните си прогнози относно бъдещите устройства на най-големият щатски производител.

Промяната в дизайна, може да е така дългоочакваната промяна в модела iPhone 7, на която потребителите се надяват и би била в противовес с прогнозите, че тазгодишния модел, няма да е революционен.

666

Според други експерти, няколко са очакваните промени в новите устройства на Apple, които предстои да видим. Първата е свързана с камерата и с нещо, към което Apple се стреми от години. А именно да премахне „грозната издутина“ от гърба на устройството – нещо, което е трън в очите на дизайнерите на компанията и не се харесва особено и от потребителите.

Другата очаквана промяна в дизайна, която се прогнозира от изданието MacRumors, е премахването на каналите за антена, които се забелязват на гърба на моделите iPhone 6 и iPhone 6S. Това ще рефлектира в по-изчистен дизайн.

Иначе почти всички експерти очакват, че Apple ще премахне аудио-жакът в следващата си серия iPhone.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …