понеделник , януари 22 2018
Начална Страница / Технологии / Искате евтин смартфон с две камери? Изберете Honor 6X…

Искате евтин смартфон с две камери? Изберете Honor 6X…

Подразделението на Huawei – Honor, показа какво може да се очаква от новия модел Honor 6X през октомври. Това, с което компанията изненада пазара, бе пускане на международна версия, за САЩ и Европа, която вече е достъпна за потребителите.

Най- най- най- при смартфоните

На практика, смартфонът предоставя на потребителите евтин заместител на смартфоните с най-високи технически характеристики.

Най-вече, налице при модела е същата двойна 12-мегапикселова камера, налична при моделите P9 и Mate 9.

смартфони

В допълнение, наблюдава се и съществено подобрение по отношение на хардуерните характеристики на устройството.

То се отличава с 5.5-инчов дисплей, с подобрени характеристики, спрямо предшественика си 5Х. В допълнение се задвижва от процесора HiSilicon Kirin 655, който също е крачка напред. Оперативната памет е 3 GB.

Иначе дизайнът е запазен същия, като му се придава много по-добър за държане вид, чрез заоблените краища и матирания материал, по подобие на моделите iPhone 6, 6S и 7.

Смартфонът се отличава още с 3.5-милиметров аудио-жак, както и USB порт. Батерията е по-голяма с капацитет от 3 340 mAh, което е повече в сравнение със заряда на предшественика му. Макар и въпреки по-мощната батерия, дебелината на устройството се запазва при ниво от 8.2 мм.

Новият смартфон се продава срещу 250 евро, като се очакват „светкавични продажби“, до които ако се уредите, ще можете да го купите срещу 199 евро.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *