петък , януари 19 2018
Начална Страница / Технологии / Китайските производители обявяват война на границите при смартфоните

Китайските производители обявяват война на границите при смартфоните

Смартфоните отдавна се конкурират в това, кой ще е с по-голямо съотношение на дисплея към тялото на устройството, или казано по друг начин, кой смартфон ще е с минимални граници.

Кои емблематични смартфони се зареждат най-бързо и кои най-бавно?

След като Xiaomi, представи модела си Mi MIX, отличаващ се на практика с почти никаква загуба на пространство при дисплея, сега и други производители от Китай са на път да „яхнат новия тренд“.

Явно моделът Mi MIX, се радва на изключителен интерес сред потребителите и ще постави началото на нова тенденция при умните устройства.

mi mix

Китайският производител Elephone, също може да се присъедини към тази тенденция. Известна с производството на устройства от ниския ценови клас, компанията се приготвя да представи модел, под името S8, който ще е насочен да се конкурира с модела MIX на Xiaomi.

Според данни на Tech Updates, моделът ще се отличава с почти никакви граници в горната и долната част на устройството. Налице ще е осем ядрен процесор, 128 GB вътрешна памет и иновативни сензори за пръстови отпечатъци и камера, според изданието.

В допълнение в интернет пространството, циркулират снимки и на други модели без граници, подготвяни от производители като Meizu и Nubia.

Ако търсенето на тези устройство продължи да е голямо, то в тренда се очакват да се включат и водещи компании, като Apple и Samsung, прогнозират анализатори.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *