петък , февруари 23 2018
Начална Страница / Технологии / LG G6 ще е водо- и прахо-устойчив

LG G6 ще е водо- и прахо-устойчив

Светлините на прожекторите се насочват към новия емблематичен модел на LG – в лицето на G6, след като стана ясно, че Samsung явно ще отложи дебюта на следващия си модел от серията Galaxy S.

Нови видео-клипове, разпространени от южнокорейският производител, намекват, че новото устройство ще е водо- и прохо-устойчиво.

Предвид на изтичащите непрестанно снимки на новия модел и данни за техническите му характеристики, почти нищо няма да е изненада при дебюта на новия G6.

И докато моделите G5 и V20 се отличаваха със заменяеми батерии, нито един от двата не бе водоустойчив. Това може да е най-сериозната новост в новия смартфон на компанията, отвъд отказването от модуларния прототип.

lg v20

Тялото на смартфона се очаква да е от висококачествен алуминии. Няколко анализатора прогнозират, че гърба на устройството може да е от някаква форма на стъкло.

Новият смартфон се очаква или да запази дисплей с резолюция от 2К, или да премине към следващия по-висок стандарт на 4К-дисплеи.

Очаква се LG да се присъедини към тенденцията на използване на AMOLED-дисплеи, наложена от конкурента им Samsung.

Смартфонът може да използва най-новия чип Snapdragon 830, подкрепян от 6, или дори 8 GB оперативна памет. В допълнение, ще дойде и порт тип USB Type-C port, както и 32 GB вътрешна памет, която най-вероятно ще може да се разширява с ползването на карта.

От LG показаха нов „всичко в едно“ сензор за камера, който се очаква да бъде имплементиран в бъдещите смартфони на компанията. Не е ясно обаче, дали компанията ще успее да го въведе при новия си G6-смартфон.

Почти сигурно е, че софтуерът на новото устройство ще е Android Nougat, който бе заложен при модела V20.

Цената е много вероятно да е при ниво от 650 долара, на каквато се предложи модела G5, когато бе представен през миналата година.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *