неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Технологии / Най-евтините смартфони по време на петъчния празник на пазаруването в Китай

Най-евтините смартфони по време на петъчния празник на пазаруването в Китай

Предстои големият ден на пазаруване в Китай, по време на така наречения „ден на необвързаните“, който се организира от Alibaba и по размери превишава „черния петък“ и „кибер понеделника“ в САЩ.

Събитието е изключително популярно по целия свят. Сега ще погледнем към най-евтиния и добър смартфон, който ще можете да закупите (ако успеете да се доредите разбира се), този петък.

Xiaomi представи официално Redmi Note 4

А предложението, което сме избрали, идва разбира се от китайски производител – в лицето на Xiaomi, компания известна още като „китайският Apple”, заради качествените продукти които предлага, при това на доста ниски цени.

xiaomi

И моделът, за който ще говорим е Redmi 3s. С цена от 107.99 долара този петък, устройството се отличава с метално тяло, сензор за пръстови отпечатъци и мощна батерия от 4 100 mAH.

Дисплеят е HD с размер от 5 инча, а оперативната памет е 2 GB. Вътрешната памет, макар и при 16 GB, може да се разширява с карта памет.

Доставката до България е безплатна, като тя ще се извърши в рамките на между 14 и 28 дни. Трябва да припомним, че покупката на електроника извън пределите на ЕС, се облага с ДДС, като за суми до 150 евро, мита и акцизи не се начисляват.

Така, че в най-лошия случай, ако доставката ви бъде задържана на митницата, смартфонът ще ви излезе при цена от 229 лева. Много е възможно обаче, той да пристигне директно до пощенската ви станция и да не бъдат наложени други налози…

За малко по-претенциозните потребители, по отношение на техническите характеристики, можем да предложим модела Xiaomi Redmi Note 3. Макар и с малко по-висока цена от 123.99 долара, той се отличава с процесор Snapdragon 650, 16-мегапикселова камера и 5.5 инчов FHD-дисплей. Батерията отново е мощна при ниво от 4050mAh.

Оперативната памет е 2 GB, а вътрешната е 16 GB.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *