четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Технологии / Новия фаблет Galaxy Note ще пропусне цифрата 6 и ще е със заоблен дисплей

Новия фаблет Galaxy Note ще пропусне цифрата 6 и ще е със заоблен дисплей

Samsung може да направи нещо много интересно – да представи най-популярния си фаблет от серията Galaxy Note със заоблен дисплей, като нарече модела Samsung Galaxy Note 7, според запознати, пожелали анонимност.

Така компанията ще пропусне една серия в лицето на Note 6, която предстоеше, и ще изравни числото във фаблета си с номера на най-продавания си смартфон в лицето на модела Samsung Galaxy S7, съобщава изданието phoneArena.

Вижте още: Samsung разработва два нови смартфона

От компанията вече сериозно се опасяват от изоставащото число при моделите на фаблетите, което според южнокорейският производител обърква голяма част от потребителите, че става въпрос за устройства с остарели технически характеристики.

note7

Според изтеклия в интернет средите „тийзър“ на компанията, става въпрос за рекламен слоугън, гласящ – „напиши нещо на ръба на нещо велико“.

Очакванията, освен дисплеят да е заоблен, са още той да е с големина от 5.8 инча и да е Super AMOLED, с резолюция 1440 x 2560 пиксела.

Той се очаква да се захранва от новия чип Snapdragon 823, който все още не е излязал на пазара, да има 6 GB оперативна памет, както и да е оборудван с 12-мегапикселовата камера, откривана при модела Galaxy S7.

Възможно е фаблетът да бъде представен през следващия месец.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …