събота , януари 20 2018
Начална Страница / Технологии / Бронзът при операционните системи отива при…

Бронзът при операционните системи отива при…

Ако операционната система Android на Google е златният медалист по ползване сред мобилните системи, а сребърния медал е за iOS на Apple, може би се чудите, коя операционна система е на трето място?

Бронзовият медал отива при YunOS, собственост на Alibaba, базирана на Android и инсталирана на последния смартфон на Meizu, наречен M3E. Трябва да отбележим факта, че Alibaba притежава дял от китайския производител на смартфони – Meizu.

Meizu Pro 7 със заоблен дисплей и двойна задна камера?

Според данни на Alibaba, операционната система YunOS, се използва от над 40 милиона хора по света, като се очаква в един момент да изпревари по ползваемост iOs на Apple.

meizu

Последните данни на Kantar Worldpanel обаче сочат, че iOS все още е на втора позиция с дял от 22% от общото ползване на операционни системи.

Иначе устройството Meizu M3E се очаква да е тематично, базирано на популярната фантастична сага Star Trek.

По отношение на техническите характеристики на устройството, то се отличава с 5.5-инчов дисплей с FHD-резолюция, четириядрен процесор MediaTek P10 с честота от 1.8GHz, както и 3GB оперативна памет. Тялото е метално, а стъклото е 2.5D. Камерата е 13-мегапикселова.

Моделът Meizu M3E едва ли ще се продава на пазарите извън Китай, като то се очаква да излезе на 14-ти август, срещу цена от около 195 щатски долара.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *