неделя , февруари 18 2018
Начална Страница / Технологии / Китайският Oppo продължава – ще представи смартфон с 5х оптичен зум?

Китайският Oppo продължава – ще представи смартфон с 5х оптичен зум?

Чували ли сте за китайския производител на смартфони Oppo? Много е вероятно да не сте. Това не означава обаче, че компанията не е истински иноватор в света на смартфоните, въпреки не особено голямата си популярност в световен мащаб.

Oppo представи модел с две 16-мегапикселови камери

Oppo не веднъж и два пъти, заемаше приза при най- най- при смартфоните. Няколко пъти с приза най-тънък смартфон в света, както и с други нововъведения, като първия смартфон с въртяща се на 360-градуса камера с висока резолюция.

От производителя обаче, явно не възнамеряват да се ограничат с миналите си постижения, като представи „тийзър“ на нов смартфон, за който се намеква, че ще се отличава с 5-пъти оптично приближение на камерата си.

Устройството се очаква да бъде представено по-късно през този месец, по време на изложението за потребителска електроника в Бaрселона.

И макар от тийзъра да не се дават повече подробности, според експертите, става въпрос за смартфон от най-високия клас. В рекламата се казва „Отидете 5х далеч“.

Според директорa на компанията за научна и развойна дейност, смартфонът и новата му технология, които ще бъдат представени, са плод на инвестиции и усилия през последната една година и целят да накарат индустрията да се „цели по-високо“.

В момента Oppo е четвъртият най-голям производител на смартфони, като офлайн продажбите на марката са вторите най-големи в Индия.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *