петък , януари 19 2018
Начална Страница / Технологии / Xiaomi продава по два Redmi смартфона в секунда в Индия

Xiaomi продава по два Redmi смартфона в секунда в Индия

По време на дебюта на новите смартфони на Xiaomi от серията Redmi в Индия, бяха продадени рекордния брой от 500 000, само за 72 часа, коментираха от компанията в социалната мрежа.

Xiaomi представи официално Redmi Note 4

Новите модели се продават от компанията на най-бързоразвиващия се световен пазар от едва три дни до момента.

фаблетът на xiaomi

Китайският производител пусна следното съобщения в социалните мрежи „Половин милион устройства продадени за 72 часа! Благодарим ви фенове на Mi за подкрепата. Ще продължаваме да работим още по-усърдно, за да ви обслужваме по-добре“.

Резултатът е забележителен, като се превежда в два продадени смартфона всяка една секунда.

Смартфоните обект на продажба са моделите Redmi 3S, който е бил най-продавания смартфон в популярния магазин Flipkart, докато моделът Redmi Note 3 е оглавил класацията на Amazon.

„След повече от шест месеца на планиране и усилена работа, ние успяхме да поставим нови стандарти по продажби в индустрията“, коментира Ману Джайн, ръководителят на индийското подраздаление на Xiaomi.

“През изминалата година ни трябваха повече от тридесет дни, за да продадем половин милион смартфона през октомври. Тази година постигнахме същия резултат само в рамките на три дни. Въз основа на това, което ни е известно, никой друг производител не е успявал да постигне подобен резултат в Индия“, допълва още мениджърът.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *