четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Технологии / Новият Samsung Note 7 ще е с ирисово разпознаване и цена от 800 долара

Новият Samsung Note 7 ще е с ирисово разпознаване и цена от 800 долара

Миналия август станахме свидетели на представянето на петата серия на пионера при фаблетите – в лицето на Samsung Galaxy Note 5. Устройството незабавно се превърна в най-добрия наличен фаблет на пазара.

Изтекоха снимките на новия Galaxy Note 7?

В началото на следващия месец, или на 2-ри август по-точно, се очаква да бъде официално представен и следващия модел на фаблета, като ще бъде пропусната шестата серия и направо ще минем към Note 7.

note7

По този начин ще се извърши приравняване със серията Galaxa S7 и ще се избегне настоящото объркване, което се получава сред потребителите.

Вече е известно всичко, с което новия модел ще ни зарадва и няма да има елемент на изненада. Известна е и цената на устройството.

Фаблетът се очаква да струва 800 долара и да се отличава с 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED дисплей и процесор Snapdragon 821, или Exynos 8893.

Той ще има 6 GB опеоративна памет, 64 GB вътрешна и 12-мегапиккселова задна камера с технологията Dual Pixel. Задната камера ще е 5-мегапикселова.

Смартфонът ще е водоустойчив, със стандарт IP68 и скенер за ирисово разпознаване. В допълнение, батерията му ще е с капацитет от 3 600 mAh.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *