събота , декември 10 2016
+500
Начална Страница / Технологии / Samsung представи 7-инчов фаблет

Samsung представи 7-инчов фаблет

От време на време, някой производител на смартфони представя устройство с такива размери, че на потребителите им се налага да се чудят, дали всъщност не става въпрос за таблет с функции за провеждане на разговори.

Новия фаблет Galaxy Note ще пропусне цифрата 6 и ще е със заоблен дисплей

Подобен е случая и с последния оповестен модел Samsung Galaxy J Max. Новото устройство е с дисплей от 7 инча, като огромният екран е с резолюция 1 280 х 800 пиксела.

Заради големината на дисплея, най-големият световен производител на смартфони влага в него батерия с капацитет от 4 000 mAh.

фаблет

Дори и въпреки размера на батерията обаче, някои експерти остават скептични по отношение на това колко време ще успява да захранва устройството. За сравнение фаблети като Blu Energy XL и ZTE Nubia N1 са с батерии с капаците от 5 000 mAh.

По отношение на останалите технически характеристики, фаблетът разполага с четириядрен процесор Spreadtrum SC8830 с честота от 1.5 GHz, както и 1.5 GB оперативна памет.

Смартфон за 155 долара ви дава всичко, от което може би имате нужда

Задната камера е от 8 мегапиксела, а предната 2-мегапикселова. Вътрешната памет е 16 GB, като може да се разширява с карта памет.

Най-лошата новина свързана с новия смартфон е фактът, че той е с вече остарялата версия Android Lollipop. Не става ясно дали устройството ще получи ъпдейт на някоя от по-новите софтуерни системи.

Цената му се очаква да е около 200 долара на международните пазари, като първо ще се появи на индийския пазар.

Plus500

Провери също

използване смартфон

Седем начина смартфонът ви да заработи „като нов“

Случвало ли ви се е да си купите нов смартфон и само след няколко месеца …

plus500