вторник , януари 23 2018
Начална Страница / Технологии / Samsung представи 7-инчов фаблет

Samsung представи 7-инчов фаблет

От време на време, някой производител на смартфони представя устройство с такива размери, че на потребителите им се налага да се чудят, дали всъщност не става въпрос за таблет с функции за провеждане на разговори.

Новия фаблет Galaxy Note ще пропусне цифрата 6 и ще е със заоблен дисплей

Подобен е случая и с последния оповестен модел Samsung Galaxy J Max. Новото устройство е с дисплей от 7 инча, като огромният екран е с резолюция 1 280 х 800 пиксела.

Заради големината на дисплея, най-големият световен производител на смартфони влага в него батерия с капацитет от 4 000 mAh.

фаблет

Дори и въпреки размера на батерията обаче, някои експерти остават скептични по отношение на това колко време ще успява да захранва устройството. За сравнение фаблети като Blu Energy XL и ZTE Nubia N1 са с батерии с капаците от 5 000 mAh.

По отношение на останалите технически характеристики, фаблетът разполага с четириядрен процесор Spreadtrum SC8830 с честота от 1.5 GHz, както и 1.5 GB оперативна памет.

Смартфон за 155 долара ви дава всичко, от което може би имате нужда

Задната камера е от 8 мегапиксела, а предната 2-мегапикселова. Вътрешната памет е 16 GB, като може да се разширява с карта памет.

Най-лошата новина свързана с новия смартфон е фактът, че той е с вече остарялата версия Android Lollipop. Не става ясно дали устройството ще получи ъпдейт на някоя от по-новите софтуерни системи.

Цената му се очаква да е около 200 долара на международните пазари, като първо ще се появи на индийския пазар.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …