неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Технологии / Samsung представи нова фитнес гривна в лицето на Gear Fit2

Samsung представи нова фитнес гривна в лицето на Gear Fit2

Когато стане въпрос за фитнес гривна, повечето хора си мислят за Fitbit. От най-големият производител на смартфони Samsung обаче, искат да променят това с новото си устройство Gear Fit2.

Отчасти – фитнес устройство, отчасти-  умен часовник. Гривната, която е предназначена да работи само с устройства с операционна система Android, предлага 24-часово следене на здравните индикатори на всеки потребител, седем дни в седмицата.

gear fit 2

В допълнение гривната дава информация за нотификациите от смартфона, докато е на ръката ви. Цената на устройството е 180 долара.

Гривната идеално се вписва за фитнес обстановка, благодарение на спортния си дизайн. Тя се разграничава от конкурентните продукти, като Jawbone, Fitbit и Garmin, благодарение на заобления си 1.5-инчов Super AMOLED дисплей.

Повечето фитнес гривни или нямат екрани, или използват монохромни дисплеи, за да са по-лесни за разчитане при директна слънчева светлина.

С Fit2 можете да проследявате колко стълби сте изкачили.

Когато кликните върху броя на изгорените калории се включва диаграма, колко активни сте били в различните часови диапазони.

На Fit2 също така ще получавате известия, за текстови съобщения или други нотификации от социални мрежи като Facebook, Slack и Twitter, които можете да отворите на смартфона си.

На съобщенията може да отговаряте и директно от гривната, с предварително зададени отговори, или с емотикони.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …