понеделник , декември 11 2017
Начална Страница / Технологии / Samsung разработва два нови смартфона – Galaxy C5 и Galaxy C7

Samsung разработва два нови смартфона – Galaxy C5 и Galaxy C7

Нови спекулации се появиха за два модела от среден клас, който се очаква да бъде представен от най-големият световен производител Samsung – в лицето на моделите Galaxy C5 и C7 . Данни за двете устройства са били забелязани от китайския регулатор TENAA.

Вижте още: Седем начина смартфонът ви да заработи като нов

Моделът С5 се отличава с 5.2-инчов FHD-дисплей, 4 GB оперативна памет и 32 GB вътрашна памет, като ще се предлага и във вариант с 64 GB вътрешна памет.

Задната му камера е 16-мегапикселова, а предната е с резолюция от 8-мегапиксела. Батерията е с капацитет от 2 600 mAh. Теглото му е 153 гр, а дебелината – едва 6.7 мм. Операционната система е Android 6.0.1 Marshmallow, а сред цветовите опции ще е и златистия цвят.

galaxy c5galaxy c5

По отношение на другия модел С7, очакванията са той да е с процесор Qualcomm Snapdragon 625, като също ще разполага с 4 GB оперативна памет.

Дисплеят ще е с резолюция от 1080×1920 пиксела, като основната камера ще е с капацитет отново 16 мегапиксела. Предната камера е посочена като 8-мегапикселова. Вътрешната памет е 32 GB, а операционната система – отново Android 6.0.1 Marshmallow. Основната разлика с гореописания модел ще е по отношение на по-големия дисплей.

Това изглежда като устройство, което да е позиционирано между модела Galaxy A7 и Galaxy S7 в продуктовата гама на Samsung.

Може да се предположи, че новото устройство ще е направено от метал и стъкло. На пръв поглед подобен смартфон може да е отличен избор за хората, които не държат на QHD-резолюция и все пак биха предпочели смартфон от среден клас от Samsung на по-ниска цена.

Тестът сочи, че резултатът за производителността на устройството е 60 140 пункта, което е едно не лошо постижение и отстъпва с малко на резултатите на модела Galaxy S6.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …