четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Технологии / Samsung се подиграва на новия iPhone на Apple

Samsung се подиграва на новия iPhone на Apple

Седмата серия на популярния модел iPhone на Apple предстои да бъде представен съвсем скоро, което дава поводи за много спекулации какво може да се очаква от него.

Apple е продал 1 милиард iPhone-а

Традиционно основният конкурент на компанията – в лицето на южнокорейския производител Samsung, пускат забавни „подигравателни“ клипове и коментари, преди излизането на дългоочакваното устройство, с което се опитват да го осмеят.

Тази година не е по-различна…

apple

„Знаете ли с какво още ще се отличава новия модел? С аудио жак, просто споменавам“, коментира Джъстин Денисън, ръководител на продуктовата стратегия в южнокорейската компания.

Спекулациите, че при новия смартфон на Apple ще липсва аудио-жак, инициира голяма вълна от недоволство сред потребителите на компанията.

Според изданието ВВС, над 300 000 души са подписали петиция, призоваваща щатската компания да не премахва аудио-жакът.

Samsung, разбира се, е на напълно противоположно мнение. От там нямат никакво намерение да премахват този жак, като планират и нова стилна писалка за модела си Note 7, както и водоустойчиво тяло, все неща, с които новия iPhone няма да разполага.

Но както се казва „който се смее последен, се смее най-добре“. А това определено е Apple, откъдето прибират около 90% от печалбата на целия сектор.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *