събота , януари 20 2018
Начална Страница / Технологии / Ето как може да изглежда новият Google Nexus

Ето как може да изглежда новият Google Nexus

След умерения успех на моделите Nexus 6P и Nexus 5X от миналата година, от щатската компания Google се подготвят да представят следващата серия от модела.

И с наближаването на момента, когато ще се случи това, все повече данни започват да изтичат за двата нови модели от серията, с кодовите имена Sailfish и Marlin.

Сега е момента да си купите смартфон Nexus

Двата модела се очаква да се произвеждат от тайванският производител HTC и да се отличават с 5 и 5.5-инчови дисплей. Те най-вероятно ще изглеждат доста еднакви, прогнозират още експертите.

От изданието Android Police пуснаха днес в медийното пространство снимка, относно това как се очаква да изглежда новото устройство.

От там обаче се застраховат, че това не е визията на смартфона подадена от производителя, а репродукция, на база на надеждни източници.

htc nexus

Както може да се види от снимката по-горе, следващото поколение Nexus може да се отличава със заоблени краища и да не прилича на нито един смартфон, произвеждан от HTC (което би било жалко, защото ако не с популярност, то смартфоните на HTC поне се отличаваха с красив дизайн).

На гърба на устройството се помещава кръгъл сензор за пръстови отпечатъци, както и G-лого. Според запознати, на крайния продукт е много вероятно да няма лого на тайванският производител.

Очакванията са смартфоните да бъдат представени през септември и да са с най-новата седма версия на Android – Android 7.0 Nougat.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …