понеделник , февруари 19 2018
Начална Страница / Технологии / Toyota ще покаже нов електрически модел на изложението в Женева

Toyota ще покаже нов електрически модел на изложението в Женева

Автомобилното изложение в Женева наближава и водещите производители започват да пускат „тийзъри“, какво може да се очаква от тях.

Любимата Toyota Supra се завръща

Водещият японски производител, в лицето на Toyota, не се разграничи от тази тенденция и от компанията намекнаха за новия си електрически модел, който потребителите ще могат да видят по време на изложението.

тойота

Новата концепция е наречена i-TRIL. Според производителя, тя е насочена към представянето на нов модел с по-голяма грижа към околната среда и мобилността.

Моделът ще се отличава с едно-плюс две места, което означава, едно място отпред и две места на втория ред, отзад. Така моделът в много по-голяма степен ще наподобява на мотор, отколкото на класически автомобил.

Това ще го направи изключително удобен за градска среда на шофиране.

От Toyota добавиха, че новия концептуален модел ще е с технологията на компанията Active Lean, която видяхме в предходния концептуален електрически модел на компанията i-Road.

И двата модела – в лицето на i-Road и бъдещия i-TRIL, сочат отдадеността на Toyota към компактните електрически автомобили. От 2014 година насам Toyota работи усилено по представянето на електрически модели, удобни за градска среда.

Автомобилното изложение в Женева, стартира на 9-ти март и ще продължи до 19-ти.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *