вторник , януари 16 2018
Начална Страница / Технологии / Всичко известно за новия Galaxy S8

Всичко известно за новия Galaxy S8

Според корейските медии, най-големият световен производител на смартфони – Samsung, вече произвежда част от компонентите, които ще бъдат имплементирани в новия модел Galaxy S8.

Samsung отново спира продажбите на Galaxy Note 7?

Смартфонът се очаква да бъде представен на 26-ти март следващата година, ден преди началото на традиционния мобилен конгрес MWC.

Според слуховете, Samsung се очаква да премахне физическия бутон от долния край на тялото на смартфона. В допълнение, скенерът за пръстови отпечатъци ще е върху дисплея.

най-добрия смартфон

Доставчиците на части на Samsung също така приемат поръчки и за двойни камери, които се очаква да доближат качеството на снимките на смартфона до това на DSLR-камерите.

Слуховете сочат, че новият смартфон ще се произвежда отново в модификации с два чипа. Единият ще е Exynos 8895, докато другият Qualcomm Snapdragon 830. И двата чипа ще се произвеждат в заводите на южнокорейският производител на база 10-нанометрова технология.

Според запознати, Exynos 8895 ще е с честота от 3 Ghz, което ще дава 70% по-висока ефективност по отношение на графиките.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *