понеделник , януари 22 2018
Начална Страница / Технологии / Всичко за новия LG G6

Всичко за новия LG G6

С изтичането на 2016-та година, погледите на любителите на смартфони са отправени към следващата година. Едно от първите емблематични устройства, които се очаква да се появят на пазара, е модела на LG – в лицето на G6.

Много е вероятно устройството да бъде представено през февруари, по време на изложението в Барселона, като ето всичко, което се очаква за него, към настоящия момент.

LG представи нов смартфон от среден ценови клас

Според някои доклади, южнокорейският производител може да се откаже от модуларния дизайн, за сметка на водоустойчиво тяло с батерия, която не се заменя. Според други слухове обаче, компанията ще се придържа към варианта със заменяема батерия.

lg g3

Моделът LG G5 бе експериментален модел, по отношение на възможностите за сменяне на модули. Може би дори прекалено експериментален, като не пожъна очаквания интерес. Това може да накара компанията, да се върне с крачка назад, по отношение на дизайна на устройството.

И докато моделите G5 и V20 се отличаваха със заменяеми батерии, нито един от двата не бе водоустойчив. Това може да е най-сериозната новост в новия смартфон на компанията, отвъд отказването от модуларния прототип.

Тялото на смартфона се очаква да е от висококачествен алуминии. Няколко анализатора прогнозират, че гърба на устройството може да е от някаква форма на стъкло.

Новият смартфон се очаква или да запази дисплей с резолюция от 2К, или да премине към следващия по-висок стандарт на 4К-дисплеи.

Очаква се LG да се присъедини към тенденцията на използване на AMOLED-дисплеи, наложена от конкурента им Samsung.

Смартфонът може да използва най-новия чип Snapdragon 830, подкрепян от 6, или дори 8 GB оперативна памет. В допълнение, ще дойде и порт тип USB Type-C port, както и 32 GB вътрешна памет, която най-вероятно ще може да се разширява с ползването на карта.

От LG показаха нов „всичко в едно“ сензор за камера, който се очаква да бъде имплементиран в бъдещите смартфони на компанията. Не е ясно обаче, дали компанията ще успее да го въведе при новия си G6-смартфон.

Почти сигурно е, че софтуерът на новото устройство ще е Android Nougat, който бе заложен при модела V20.

Цената е много вероятно да е при ниво от 650 долара, на каквато се предложи модела G5, когато бе представен през миналата година.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *