четвъртък , януари 18 2018
Начална Страница / Технологии / Xiaomi с нов ексклузивен модел на Redmi Note 4

Xiaomi с нов ексклузивен модел на Redmi Note 4

Бързо развиващият се китайски производител на смартфони – Xiaomi е позиционирал серията си Redmi, като достъпен смартфон, с далеч по-добри характеристики от конкурентите си в своя ценови клас.

В тази насока, компанията представи нова ексклузивна серия от модела си Redmi Note 4, който ще се отличава с повече памет – 4 GB оперативна и 64 GB вътрешна.

Когато към това се добави 5.5-инчовия дисплей с FHD-резолюция и процесор Helio X20 CPU, с честота от 2.1 Ghz, както и батерия с капацитет от 4 100 mAh, то предложението става доста примамливо. Особено като се вземе в предвид цената от 200 долара за устройството.

Няма информация относно кога и дали смартфонът ще се появи извън пределите на Китай, предвид на факта, че смартфоните на компанията с процесори от Mediatek, се предлагат ексклузивно в страната.

Любителите на марката обаче, винаги могат да си го поръчат от някои от многобройните сайтове, в които се предлага, макар и срещу малко по-висока цена от 220 долара. Дори и срещу нея обаче, смартфонът остава далеч по-добър от конкурентни предложения в този ценови диапазон.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *