понеделник , февруари 19 2018
Начална Страница / Технологии / Кои емблематични смартфони се зареждат най-бързо и кои – най-бавно?

Кои емблематични смартфони се зареждат най-бързо и кои – най-бавно?

Кои емблематични смартфони се зареждат най-бързо и кои –  най-бавно?

Едно от най-досадните неща при смартфоните е непрестанната нужда да се зареждат. Почти няма смартфон на пазара, чиято батерия да издържа повече от един ден натоварено ползване.

Осем неща, които iPhone 7 все още не може да прави

Така, че въпросът колко бързо се зарежда един смартфон, може до голяма степен да е критичен при избора ви на устройство. А както е ясно на всички, някои смартфони се зареждат по-бързо от други.

Има и някои смартфони, които са рекордьори по бавно зареждане. Ето ги и тях:

Една от най-слабите черти на iPhone е скоростта на зареждане на батерията му. Всъщност собствениците на смартфона, трябва да са най-търпеливи от всички, защото техните устройства са сред най-бавно зареждащите се на пазара, във високия клас.

Рекордът по бавно зареждане, се пада на модела iPhone 7 Plus. За пълното зареждане на батерията му, са необходими 197 минути, или три часа и 17 минути.

iphone

Не е особено бързо и зареждането на стандартния iPhone 7, за което са необходими 141 минути. Цели 155 минути, пък са нужни за зареждането на iPhone SE.

На второ място в негативната класация е моделът Sony Xperia XZ. Той се зарежда за времето от 174 минути, или с 23 минути по-бързо от моделът на Apple.

Много време е необходимо за зареждането на още два емблематични модела – Huawei P9 и Xiaomi Mi 5 – съответно 146 и 139 минути.

Топ три на смартфоните, които се зареждат най-бързо включват имената на Moto Z Droid, който се зарежда едва за 72 минути, следван от OnePlus 3 –  за 74 минути и LG G5 – за 76 минути.

За под 100 минути се зареждат емблематичните модели на Samsung в лицето на Galaxy S7 и S7 Edge.

Провери също

ноут 5

Най- най- най-… при смартфоните

Ако ви се налага да си купите смартфон, то е много вероятно да сте раздесеторен, …

3 коментара

  1. Само не разбрах колко ви платиха от Samsung за тази статия? Собственик съм на SE и след като прочетох тази статия реших да си направя експеримент който показа че телефона ми се зарежда от 0 до 100% за 116 мин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *