неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Водеща / Четири начина да изглеждате като милионер

Четири начина да изглеждате като милионер

Всички искаме да станем милионери. И докато това едва ли е възможно, то поне можем да изглеждаме такива. Както съветват експертите, първата стъпка по пътя към богатството е да променим начина си на мислене. За да станем богати, трябва да се поставим в обувките на богатите.

Вижте още: Дневните навици на най-богатите

Ето четири съвета, как да изглеждате като милионер, дадени от оксперта Фредрик Еклунд.

„Да кажем, че все още не изкарвате много пари, и нямате големи спестявания. Обаче искате да изглеждате, сякаш сте успели, защото сте сигурни, че някой ден ще ви се случи. Ето няколко неща, които можете да направите в тази насока“, коментира Еклунд.

Започнете от най-ниската точка – обувките

обувки

„Обувките са много важни“, съветва Еклунд. „Не е задължително те да се много скъпи. Много по-добре е да са нови, дори и по-евтини. Винаги трябва да са добре поддържани и излъскани. Няма значение дали ще носите обувки за хиляда долара, ако са мръсни“.

Вижте още: Седем истини за забогатяването, които милионерите са осъзнали

Изчистен модел часовник

часовник

„Хубавият часовник е много важен. Смятам, че той е важен дори за жените. Часовникът е изявление, което правите към останалите“, коментира Еклунд.

Чисти нокти

нокти

Няма как да си цапате ръцете, а да запазите ноктите си чисти. Ето защо ноктите и тяхната подръжка са от изключителна важност. Те ви издават за това с какъв тип работа се занимавате. Едва ли ще видите инвестиционен банкер с мръсни нокти.

Вижте още: Как да забогатеем? Според десет от най-богатите хора на света

Не носете костюм, ако не отговаря на вашата същност

„Не носете костюм, просто защото сте чували, че трябва да го правите. Това няма да ви прави да изглеждате добре, ако се чувствате дискомфортно и неестествено. Напротив ще ви прави неуверен и ще ви кара да се чувствате не в кожата си“, смята експертът.

superman_2926914b

Каквото и да изберете да обличате за работа, убедете се, че сте го наложили като свой бранд и винаги сте изрядет и поддържан в облеклото си.

„Говорете за това, направете го вашето си нещо. Дори и да носите тениски, винаги трябва да сте разпознаван, като човекът, който носи тениски“, смята още Еклунд.

Провери също

обичам си работата

Седем житейски урока, които щеше да е добре да научим по лесния начин

Животът ни учи на много неща, за съжаление често по трудния начин. Много хора биха …