неделя , януари 21 2018
Начална Страница / Водеща / Най-отличителните обяви за имоти в София към момента

Най-отличителните обяви за имоти в София към момента

Във водещите сайтове за недвижими имоти можем да открием доста интересни обяви. Някои от тях се отличават от останалите, въз основа на ключови параметри. Ето някои от тях:

Кои имоти в София са най-добри за инвестиции?

В момента най-скъпо продавания апартамент в София е с продажна цена от 1.3 милиона евро. Става въпрос за имот от 592 кв. м. В центъра на столицата. Чистата площ на имота е 350 кв. м., като той разполага с тераса от близо 200 кв. м.

най-скъпия апартамент

Сред офертите не откриваме вече имота, обявен преди около месец с продажна цена от 3 милиона евро, или близо шест милиона лева, което бе най-скъпо предлагания апартамент в историята на имотния пазар у нас. Той бе в Гоце Делчев, а площта му възлизаше на 1 200 кв. м.

kashta

Най-скъпата къща, която се продава в столицата в момента, е с продажна цена от 9.5 милиона лева. Разположена на бул. „Патриарх Евтимий“, къщата в духа на „стара София“ включва 10 спални и пет бани. Имотът разполага със спа-център с джакузи, парна баня, сауна и оборудван салон за фитнес, архив-хранилище, абонатна станция. Имотът е на пазара вече повече от две години.

Ето защо да инвестирате в имотите с най-добра локация

Луксозен пентхаус в Лозенец, с площ от 400 кв. м., разположен до японския хотел е най-скъпия отдаван под наем имот в столицата. За него собственикът иска наем в размер на 3 300 евро, или по 8.25 евро за кв. м. Площ.

лозенец

Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с мебели и уреди. На всяко ниво има действаща камина, като разполага с централно отоппление и климатична инсталация с устройство за индивидуално управление на всяко ниво.

Има подземен гараж около 20 кв. м. с топла връзка. Потенциалните наематели трябва да имат в предвид, че цената е без ДДС. Или казано по друг начин, ще трябва да се бръкнат с още 660 евро, ако не могат да си го възстановят.

Апартамент на площад Народно Събрание – срещу парламента, печели приза за най-скъпо продавания апартамент на база цена за квадратен метър. Четеристайният апартамент с площ от 185 кв. м. се продава срещу сумата от 1.1 милиона евро. Това прави търсена цена от 5 946 евро за квадратен метър. Имотът е на пазара вече над две години.

народно събрание

Жилището се състои от дневна, трапезария, кухня, две стаи, кабинет, баня с тоалетна, още една тоалетна и килер. Според обявата то е в „много добро състояние“.

ovcha1

Сериозно повишение има в цената на най-евтино предлаганите имоти в столицата. Едностаен апапртамент с площ от 31 кв. м. в Овча Купел 2, на партерен етаж, е най-евтино продавания имот в момента. Това прави по 548 евро за кв. м.

Провери също

обичам си работата

Седем житейски урока, които щеше да е добре да научим по лесния начин

Животът ни учи на много неща, за съжаление често по трудния начин. Много хора биха …